Опис: Натуральний цукор, видобутий з цукрової тростини. При виробництві сахарозу у вигляді кристалів обробляють патокою (і сахароза, і патока - з тростини). Оскільки він не піддавався процесам рафінування, то зберіг свій оригінальний набір вітамінів і мікроелементів.
Milford - це тростинний цукор коричневого кольору з особливим крамельним присмаком. Дрібні кристали спеціально спресованості в кубики для зручності подачі до чаю.
З чим подавати: спеціальний цукор до чаю
Технічні характеристики
Країна: Італія
Маса / об'єм: 1кг
додаткова інформація
Склад: Цукор коричневий тростинний нерафінований.
Харчова та енергетична цінність: Білки: 0 г, жири: 0 г, вуглеводи: 98 г. Енергетична цінність: 380 ккал
Умови зберігання: Зберігати в сухому місці при температурі від +15 до +25 при тоносітельной вологості повітря не більше 65%
Термін придатності: Необмежений