Не рафінований золотисто-коричневий цукор - є ідеальним вибором для випічки, приготування різних страв або екзотичних напоїв. Не рафінований тростинний цукор багатий на вітамінний і мінеральний склад. Він має незвичайний яскраво виражений аромат та смак. Гурмани всього світу вважають коричневий цукор ідеальним підсолоджувачем чаю та кави, що дозволяє повною мірою розкрити смакові якості улюблених напоїв.
Цукор очеретяний коричневий - це все та ж цукроза, яку отримують в результаті переробки стебел цукрової тростини. Коричневий цукор покритий природною тростинною мелясою, солодкою патокою. Можна сказати, що головна користь коричневого цукру полягає у вітамінно-мінеральному складі продукту, що містить ряд вітамінів, а також, безумовно, корисних для людського організму сполук природного походження. Цей цукор не містить холестерину.