Коричневий (неочищений) цукор тростинний розсипному Zucchera Pininpera - найголовніший підсолоджувач. Використовується як часта добавка в гарячих напоях: кава, какао, чаї, шоколаді, настойках, фруктових та ягідних соках, в газованих напоях. Смак цих рідин посилюється і перетворюється, стає більш насиченим. Як солодка добавка цукор використовується в молочній продукції, компотах і деяких салатах. Це невід'ємний компонент при випіканні хлібобулочних і кондитерських виробів: цукерок, глазурі, кремів, морозива.
Тростинний цукор - унікальна спеція: додавання його в холодні страви, різні соуси, супи, гарячі і кондитерські вироби робить їх безсумнівно краще за смаком і запахом. Таке чудове властивість застосовується у шведській кухні: кулінари використовують цукор у Печінковий паштет і в маринованого оселедця.
Тростинний цукор може використовуватися для приготування моркви, ріпи, карбонад, рагу і кисло-солодких страв і соусів. Зміст меляси робить тростинний цукор джерелом кальцію, магнію, заліза, фосфору і калію, коричневий цукор навіть містить білки.
Країна виробник: Італія
Вага: 500 грам
характеристики
Країна виробник Італія
додаткові характеристики
Вага 500 (гр)