Уточнити Пошук
Олія Crudolio виноградна 1л
Олія Dante Con Disano 1л
Олія Friol frigge Croccante e Asciutto 1л
Олія La Masstria condimento 1л
Олія виноградна Pietro Coricelli 1 л
Олія Кукурузяна Cuore 1л
Олія Кукурузяна Topazio 1л
Олія оливкова 100% Italiano Casa Coricelli 1л
Олія оливкова Bartolini Emilio extra vergine 100% Italiano 1л
Олія оливкова Coppini extra vergine 100% italiano 1л
Олія оливкова Costa Doro Fruttato 1 л
Олія оливкова Crudolli Сondire extra з лимоном 1л
Олія оливкова Desantis biologico 1л
Олія оливкова extra vergine F.LLi Semeria Taggiasca 750 мл
Олія оливкова extra vergine Semeria 100% Italia 750 мл
Олія оливкова extra vergine Semeria per piatti delicati 750 мл
Олія оливкова Fiorentini Grezzo naturale extra vergine нефільтрована 1л
Олія оливкова Grezzona di Frantoio extra vergine di oliva 1л
Олія оливкова Levente 1л
Олія оливкова Monini Bios extra vergine 750мл
Олія оливкова Rustico olio extra vergine di oliva не фільтрована 1л
Олія оливкова Torchio Antico 100% Italiano 1л
Олія соєва Valsoia з вітаміном Е та В6 1л
Олія соняшникова Carapelli Giglio Oro 1л
![](https://pesto-italy.com.ua/image/cache/catalog/catergories/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%20%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B9/olivkovoe-maslo-80x80.jpg)
Повноцінне харчування без жирів рослинного походження, уявити складно, та і не потрібно. Незамінним життєво важливим продуктом прийнято вважати олію. І це не просто так: олія – справжній дарунок природи, без перебільшення. Чому? Відповідаємо!
- По перше - це основний постачальник поліненасичених жирних кислот до нашого організму.
- По друге – якщо ваш раціон достатньо збагачений оліями, ризик тромбоутворень, запалень, стрибків тиску, онкологічних захворювань – зводиться до мінімуму.
- По третє – призупиняється старіння за рахунок регенерації тканин.
- По четверте – максимум антиоксидантів, мінімум холестерину.
Рослинні олії широко використовуються в фармацевтичній галузі (паста, мазь, супозиторії). В косметології – це косметичні креми, фарба, мило.
Також хочемо наголосити на харчовій цінності олій.
Рафінована та нерафінована олія отримується різними способами. В залежності від віджиму варіюється кількість корисних елементів в її складі. Від того, як була добута олія (холодний, гарячий, екстрагована) залежить якість та користь вашої їжі.
Сировина та різновиди
Сировина з якої виготовляють нашу продукцію, насамперед екологічно-чиста. Якість насіння та плодів - найвища, - без домішок, пошкоджень, хімічних добавок. Процес переробки контролюється висококваліфікованими спеціалістами.
Оливки, рис, соняшник, виноград, арахіс – сировина з якої в кінцевому результаті виходить високосортний продукт. До його вибору треба підходити серйозно. Не впевнені? Ми вам допоможемо. Вам варто звернути увагу на італійську олію, яку цілком реально купити в Україні. Шукаєте олію, що не пригорає, рафіновану чи взагалі без запаху? Ви звернулися за адресою!
Асортимент та смаки
Першою в нашому списку стоїть соняшникова олія. Добре відомий усім продукт, родом з Італії, стає в кілька разів кориснішим. Колір варіюється від світло жовтого то бурштинового. Смак яскравий, витончений. Виготовляється з стиглого насіння соняшника. Рафінована, нерафінована, «сира» - на ваш смак і колір. Прекрасно доповнює салати, є базою для приготування страв.
Оливкова олія – одна з найбільш корисних і популярних олій у світі. Цей «еліксир здоров’я» вичавлюють з стиглої м’якоті маслин. Важливо зібрати урожай в правильний час, адже процес дозрівання і окислення плодів відбувається дуже швидко. Вживання в їжу світло-золотої олії попередить ожиріння, захворювання серця, цукровий діабет. На смак насичена, приємна, не повинна бути гіркою та без сторонніх присмаків.
А ви знали, що рис, це не тільки головний інгредієнт для плову? Це цінна сировина для рисової олії. Цей малокалорійний але вітамінний продукт добувають з рисових висівок. Така олія витримує високі температури та є джерелом рідкісного токоферолу та оризанолу. Має приємний жовтий колір та пряний смак.
Еліксир молодості, майстер регенерації – виноградна олія. Провідні косметологи давно помітили цілющі властивості олії з виноградних кісточок. Це – багатий мінеральний склад, широкий спектр використання, унікальні властивості. Така олія чинить тонізуючий, знеболюючий та антибактеріальний ефект. Зеленуватий колір та легкий горіховий аромат дозволяють використовувати її як харчову добавку (без термообробки) до салатів.
Що ж настала черга – арахісової олії. Вона виготовляється з стиглих плодів земляного горіха. Має насичений коричневий колір, горіховий смак. Використовується для смаження, соусів, м’яса, супів.
При виборі олії, не варто зупинятися тільки на соняшниковій, спробуйте щось нове. Додайте фарб та смаку до улюблених страв. Тим паче, що в нашому магазині достатньо вигідних пропозицій. Італійські, грецькі, іспанські виробники постачають нам свою оригінальну олію. Тільки у нас найдоступніші ціни та найактуальніші пропозиції.