Оливкова олія Barbera palermo extra vergine не фільтрована 1л
- Виробник: Barbera
- Наявність: В наявності
- 465грн
Barbera, Olio Extra Vergine di Oliva - нефільтрована оливкова олія холодного віджиму, яку виготовляють на Сицилії. Його одержують з оливок сорту Оліарола, Черасуола, Б'янколилла та Коратина, що вирощуються на пагорбах. Урожай збирають у листопаді-грудні вручну. Протягом 24 годин після цього оливки піддають віджиму, екстракції за допомогою установки безперервного циклу та декантування.
Barbera - італійська компанія, історія якої почалася в 1888 році, коли Лоренцо Барбера з братом заснували оливкову ферму на околиці Палермо і почали виробляти олію. Поступово компанія розширювалася завдяки партнерству з впливовою родиною Флоріо.
Правильні стратегічні кроки, зроблені у розвиток бренду, дозволили збільшити збут продукції. Зокрема, Barbera першими запропонували розливати олію по скляних пляшках та графинах, замість незручних бочок, що використовуються раніше для продажу. Пізніше вони першими розпочали випуск нефільтрованої олії — такої, якою вона виходить з-під преса.
Сьогодні сімейний бізнес продовжує четверте покоління – Манфреді Барбера. Одну з олій він назвав на честь сина — Lorenzo №5. Сьогодні компанії належать десять оливкових плантацій у Сицилії.
Олія | |
Віджим | Перший віджим |
Вид олії | Оливкова |
Об`єм | 1 л |
Країна виробник | Італія |
Тара | Скляна банка |