Натуральна ніжна оливкова олія Monini Anfora (Моніно Анфора) Olio di Oliva являє собою суміш олій: високої якості і першого холодного віджиму (вирджин), отриманого безпосередньо з оливок.
Monini Anfora - оливкова олія, одержана методом першого холодного пресування, яка володіє високим рівнем кислотності і піддається подальшій обробці - рафінації, що дозволяє очистити олію і знизити рівень кислотності. Для поліпшення смакових характеристик в неї додають високоякісну Extra Virgin. Саме таку оліїмкомпанія MONINI продає під брендом Anfora.
Оливкова олія рафінована і extra virgine Monini Anfora
Вона ідеально підходить для приготування їжі при високих температурах: смаження, тушкування. Продукти, приготовані таким способом на цьому маслі виходять світлого золотистого кольору, з хрусткою скоринкою. В процесі термічної обробки рафінована оливкова олія не утворює шкідливі речовини. Також Monini Anfora відмінно підходить для приготування соусів, зокрема майонезу.
- Зберігати в сухому, затемненому бажано прохолодному місці.
- Харчова цінність 100 мл продукту:
- Енергетична цінність 824 ккал / 3389 кДж
- Білки - 0 г
- Вуглеводи - 0 г
- Жири - 92 г
- з яких насичені - 14 г
- Мононенасичені - 69 г
- Поліненасичені - 9 г
- Холестерин - 0 м