Зелені оливки збирають в жовтні-листопаді, ретельно сортують, обробляють і консервують в спеціальному розсолі. Rondelle різані зелені оливки невеликого розміру відмінно підходять як інгредієнт для різних гарячих страв, закусок і салатів, а також як самостійна закуска до аперитиву.
особливості:
- Містять природні хімічні речовини - поліфеноли, які покращують пам'ять
- Містять олеїнову кислоту, яка зберігає шкіру обличчя м'якою і здоровою, а також має корисні властивості для захисту серця
- Завдяки жирним кислотам виробляються хімічні речовини, які підтримують вагу в нормі
- Живильні, багаті мінеральними речовинами: Na, K, Са, Mg, Fe, P, I, вітамінами групи B, С, Е, К і амінокислотами
Оливки | |
Вид | Без кісточки |