Маслини без кісточки Maestro de oliva 280г
Оливки Baresa чорні без кісточки 340 гр
Оливки чорні Coelsanus без россолу 150 г
Оливки чорні Crespo без росолу 200 г
Оливки чорні Sacla без росолу 135г
Оливки чорні Toro Rojo 340 г (без кісточки)
Оливки чорні Yunus фаршировані сиром 290г
Оливки чорні без кісточки Domashni 300мл
Оливки чорні з кісточкою La Bella di Gerignola 580мл
Оливки чорні нарізані Novella 1550 г
Чорні оливки без кісточок Fragata 300 гр
![](https://pesto-italy.com.ua/image/cache/catalog/catergories/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%20%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B9/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%9E%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8%20%D1%82%D0%B0%20%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8/olives-220x220-80x80.jpg)
Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.
На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.
Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.
Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.
З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.
У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників.