Маслини вживають як самостійну закуску до вина, пива та шампанського, їх використовують як інгредієнт для салатів, піци, холодних закусок та супу-солянки. Маслини – невід'ємна частина фуршетних канапе та закусок на шпажках, улюблена прикраса святкового столу. Маслини Oliva виготовлені з високоякісних інгредієнтів, з використанням найсучасніших технологій. Вітамінно-мінеральний комплекс ягід включає: вітаміни А, С, Е, калій, залізо, натрій, ненасичені жирні кислоти, необхідні рослинні жири. Продукт сприяє виведенню з організму токсинів завдяки наявності клітковини. Маслини рекомендують вживати тим, у кого є проблеми із серцево-судинною системою, тому що ягоди знижують рівень «поганого» холестерину, тим самим зменшується ймовірність виникнення бляшок холестерину на стінках судин.