Оцет Acentino виноградний rosso
Винний оцет Acentino Condimento Rosso - незамінний помічник на Вашій кухні. Багато свої корисні властивості винний оцет успадкував від винограду, який є джерелом різних вітамінів і цінних елементів. Виноград славиться здатністю покращувати функціонування легенів, уповільнювати процеси старіння, очищати артерії, запобігати ішемічну хворобу серця і розвиток деяких видів раку. До складу винного оцту входять молочна, винна, оцтова, пантотенова і аскорбінова кислоти, вітаміни С і А, нікотинамід, а також такі мінерали, як калій, фтор, залізо, магній, фосфор і кальцій.
Виноградний оцет корисний для травлення (особливо при зниженій або нульовий кислотності шлункового соку) і благотворно впливає на роботу жовчного міхура, прямої кишки і нирок. Натуральний винний оцет добре поєднується з м'ясом і його використовують в складі маринадів. Так, в маринадах рекомендується замінити жирні і багаті холестерином соуси на винний оцет, практично не містить калорії і вуглеводи. Також їм можна замінювати вершки і майонез в салатах, що допоможе виявити смак всіх компонентів і поліпшити травлення.
Оцет | |
Вид оцту | Виноградний |