Оцет aceto balsamico di Modena 0,5л
Оцет aceto balsamico di Modena - надає оригінальний смак копченого лосося, пасті, піці, різотто, рибі, вареному або смаженому на грилі м'яса, овочів, канапе, сиру, морозива, полуниці, темному шоколаду. Оцет відноситься до ряду кисло-солодких приправ і традиційно виготовляється в італійському містечку Модена. У порівнянні зі звичайним виноградним оцтом, бальзамічний проводиться за зовсім іншою технологією. Його готують з соку певних сортів білого винограду, для чого сировину пресують і варять у відкритих котлах. Потім отримане сусло охолоджують, проціджують і переливають в бочки зі спеціальних порід дерева (вишня, каштан, туя, дуб). Протягом процесу дозрівання, у міру випаровування надлишку вологи, бальзамічний оцет переливають в бочки все меншого обсягу. Після закінчення терміну витримки, продукт набуває присмак деревини і складний аромат.
Оцет | |
Вид оцту | Бальзамічний |