Тунець Athena 80 г (в оливковій олії )
- Виробник: Athena
- Наявність: На складі
- 38грн
- 32грн
Тунець Athena all olio di oliva 80г (шт.)
Останнім часом люди віддають перевагу здоровій і збалансованій їжі. Саме тому найбільш популярними вважаються страви середземноморської та японської кухні. Що ж їх об'єднує? Звичайно ж, морепродукти. І тунець займає серед них вельми почесне місце.
У рецептах середземноморської кухні тунець використовується для приготування салатів, супів (карпаччо), рагу, піци, пасти, численних закусок. В Японії з тунця (або магуро, як його називають в Японії) готують суші і сашимі, салати з оцтом, теріякі, тушковані блюда або смажать солоного тунця на грилі.
Консервований тунець за своїми властивостями мало поступається свіжому продукту. Зате консерви володіють незаперечною перевагою - швидкість приготування і доступність круглий рік. Консервований тунець у власному соку популярний завдяки своїм поживним і смаковим властивостям.
Величезна користь тунця полягає в ненасичених жирних кислотах Омега 3 і 6, необхідних для нормальної роботи серцево-судинної системи і мозку. При низькій калорійності (менш 150 Ккал в 100 грамах), тунець відрізняється високим вмістом білків. У ньому містяться всі необхідні для росту амінокислоти, а також вітамін В3 (нікотинова кислота), що сприяє хорошому функціонуванню нервової системи. І, нарешті, консервований тунець багатий залізом і магнієм - важливими елементами, яких часто не вистачає нашому організму.