Анчоуси Amati виготовлені в Італії. Це консерви з філе анчоусів у соняшниковій олії. Ця риба - відмінне джерело білків, багатьох вітамінів (А, D, Е, К, РР групи В), мікроелементів та Омега-3. Вживання такого продукту позитивно впливає на серцево-судинну систему, формування кісток, травлення.
Анчоуси в консервованому вигляді мають відмінні смакові якості. Їх можна подати до картоплі, італійської пасти чи овочевих страв, зробити з ними бутерброд. Це чудовий інгредієнт для приготування салатів, закусок, запіканок, соусів, заправок. З ним готуються такі відомі салати як Нісуаз та Цезар. При термообробці філе анчоус повністю віддає свій оригінальний смак і запах випічці, буквально розчиняючись серед інших інгредієнтів. Тому з ними часто роблять піцу та несолодкі пироги. Деякі кухарі рекомендують додавати дрібно нарізаний анчоус у рибні солянки як природний підсилювач смаку. Це дуже популярний інгредієнт середземноморської кухні.
Продукт випущений італійським маренням Amati на заводі в зоні Рів'єри Романья (Італія). Тут виготовляються заготовки з різних морських молюсків та риби (тунця, анчоусів, сардини, скумбрії). Це консерви та заморожені продукти різної фасування. Компанія враховує потреби покупців та використовує безпечні високоякісні продукти.