З житньої муки Barilla Integrale Bavette n.13 0.5 кг
- Виробник: Barilla
- Наявність: Продано
- 85грн
Баветте - схожі на сплюснуті спагетті - родом з Лігурії. І як Неаполь вважається родоначальником найвідомішого формату пасти в усьому світі - спагетті, так Генуя може пишатися винаходом баветте - чудовою лігурійської довгої пасти. Традиційно вони подаються разом з песто по-генуезьких, проте Бавете відмінно поєднуються і з овочевими або рибними соусами.
Баветте - один з довгих форматів пасти з твердих сортів пщеніца, які чудово відтіняють смакові характеристики соусів, підлив і приправ. Завдяки своїй унікальній формі - плоскі в перетині і злегка випуклі - вони чудово утримують соус на своїй поверхні і дозволяють йому розкрили всю гамму смаків і ароматів.
Баветте - дуже хороші, навіть якщо їх подати просто з невеликою кількістю вершкового масла. Однак ця паста краще всього поєднується з соусом "Песто Дженовезе" з яскравим неповторним ароматом базиліка, однією з найважливіших пряних трав в середземноморській гастрономічною традиції. Якщо Вам подобаються морепродукти, то спробуйте приготувати баветте зі шпинатом, томатами і свіжими морськими живцями, обсмаженими в маслі з часником і цибулею шалот. Якщо Ви - гурман, але не маєте часом, додайте до баветте соус "Арраббьята" з невеликою кількістю білої квасолі і у Вас вийде індивідуальне по стилю блюдо з багатою фантазією. А для шанувальників традиційної кухні є оригінальний рецепт - Бавете з соусом "а-ля карбонара" з цукіні, в якому цей ніжний овоч замінює більш звичні грудинку або бекон.