Макарони гнізда яєчні Granoro Tagliatelle uovo №116 500г
- Виробник: Granoro
- Наявність: В наявності
- 108грн
Макаронні вироби Граноро Tagliatelle - один з різновидів італійської пасти, яка дуже популярна в Римі, а також користується великим попитом майже в усіх куточках світу. Fettuccine - це тонкі смужки тіста, шириною близько 7 мм.
Макаронні вироби Granoro Tagliatelle виготовляються із твердих сортів пшениці на основі свіжих яєць (19,36%). Ці смачні та ароматні яєчні гнізда можна використовувати для приготування величезної кількості страв. Прекрасно поєднується італійська локшина з соусом із креветок, який відомий під назвою «Альфредо». Tagliatelle подають як гарнір до м'яса та птиці, а також поєднують з різними соусами. Не рекомендується перетравлювати продукт. Час приготування – 5 хвилин.
Фабрика з виробництва макаронних виробів під брендом Granoro була заснована у 1967 році. Pastificio Attilio Mastromauro - Granoro Srl знаходиться в Корато, Апулія. Це регіон, розташований у самому серці Південної Італії, в районі з багатою історією та традиціями, відомий, як район виробництва кращої муки з твердих сортів пшениці в Італії та Європі.
Паста Granoro виготовляється на єдиному заводі в Корато. Виробник використовує високі технології виробництва для отримання найвищої якості продукції і гармонійно поєднує їх із давнім мистецтвом виготовлення макаронних виробів, не «спотворюючи» макаронні вироби поспішними виробничими процесами.
Pastificio Granoro виробляє якісну італійську пасту у більш ніж 150 різних форматах. Продукція експортуються в різні країни світу, а макаронна фабрика в даний час знаходиться в Італії серед перших за важливістю з відмінним співвідношенням ціна - якість.