Класичні Tomadini pennette rigate n.73 0.5 кг
- Виробник: TOMADINI
- Наявність: Продано
- 85грн
Існує величезна кількість класифікацій макаронних виробів, що відрізняються за розмірами, формою, за смаком, за способом виготовлення і приготування і т.д. У деяких країнах макарони настільки популярні, що є їх символом, як, наприклад в Італії. Макарони «Пір'я» відрізняються від інших виробів формою, довжиною і розміром. Це середньої величини короткі трубчасті макарони зі скошеними краями. Як більшість макаронних виробів, вони замішуються з пшеничного борошна на воді. Іноді в них додають яйця.
Якісні і корисні, що не псують фігуру, макарони, виготовляють з твердих сортів пшениці. Вони дорожче коштують, відрізняються золотистим або кремовим кольором і гладкою поверхнею. В упаковці таких макаронів не буває слідів мучелі. У дієтичному харчуванні використовуються також низькокалорійні макарони з борошна грубого помелу сіро-коричневого кольору. У різнокольорові вироби додається шпинат, кріп, буряк, а також харчові барвники.
Користь макаронів "Пір'я"
Це вуглеводний продукт, що насичує організм енергією. У макаронах міститься близько 75% вуглеводів, а також ліпіди, протеїни, вітаміни В1, В2, В9, РР, Е, кальцій, марганець, залізо, магній, фосфор і калій. Клітковина у складі макаронів сприяє виведенню з організму солей важких металів і токсинів. Калорійність визначається видом виробів, в середньому для сухого продукту вона становить 338 Ккал.