Паста Bucatini №11 Granoro Bucatini - вид італійської пасти, поширеної в провінції Лаціо, яка являє собою спагетті у вигляді порожніх трубочок. Традиційно букатіні подають із соусами на основі оливкової олії, м'ясом, овочами або рибою. Прекрасно поєднуються з помідорами та горіхово-вершковим соусом. Granoro - один з найкращих виробників італійської пасти. Макаронні вироби з твердих сортів пшениці мають низький глікемічний індекс, багаті на клітковину, вітаміни і мінерали. Вода після варіння таких макаронів залишається практично прозорою. Самі ж макарони не злипаються під час варіння та добре тримають форму після.
Склад: Борошно із твердої пшениці для макаронних виробів вищого ґатунку, вода питна, вміст білка 13г/100г, без солі.