Pasta TAT бантики – це макаронні вироби із твердих сортів пшениці. Продукти із твердих сортів пшениці Дурум – це джерело корисних речовин. Вони містяться вітаміни групи В, Е, РР, мінеральні речовини (залізо, калій, марганець, фосфор). Варяться приблизно 5-8 хвилин, тому відносяться до продуктів швидкого приготування, що швидко варяться.
Головною перевагою макаронів є присутність у них клітковини та складних цукрів. Вуглеводи витрачаються поступово, повністю забезпечуючи організм людини енергією та не додаючи Вам зайвих кілограмів. Турецькі макарони TAT добре поєднуються з овочами, соусами, приготованими на основі томату, м'ясом і морепродуктами.
Tat Pasta - зростаючий бренд у турецькій індустрії макаронних виробів, почав виробляти ці смаки, які роблять наше життя щасливішим.
Склад: борошно твердих сортів пшениці для макаронів вищого гатунку, вода.