Макаронні вироби трубчастої форми досить поширені у вітчизняній кулінарії. На відміну від італійських аналогів пасти, макарони трубочки сприймаються нашими співвітчизниками, як безумовно національний, звичний продукт.
Найчастіше їх використовують як гарнір. Для повної готовності макаронних виробів, трубочки потрібно варити у воді з сіллю не менше 7-9 хвилин. Тільки після вони придбають приємну м'якість, не розвариться до кінця. Будучи відмінним додаванням до м'яса або овочів, макарони "Трубочки" вимагають присутності густого ситного соусу - томатного або молочного, здатного зробити їх смак ще більш насиченим і повним.
Вплив середземноморської кухні дозволило значно розширити застосування трубочок в кулінарії. Останнім часом широке застосування отримали всілякі страви з фаршированих макаронів. Невеликий діаметр виробів хоч і змушує господарку помучитися, фаршируємо їх, зате дозволяє зробити смак страви максимально соковитим і повним. Подаються як холодна закуска, макарони просто фаршируються всілякими начинками, як гарячого блюда вони можуть бути залиті рідкої приправою або посипані тертим сиром.
Макарони | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Основа | Пшенична |
Тип | трубочки |
Час приготування | 13 хвилин |
Упаковка | вакуумний пакет |