Пенне - одна з найвідоміших і популярних форм італійської пасти, для якого майже в кожному регіоні своя назва. Наприклад, в Умбрії їх називають "Сполом", а на півдні - "малтальяті". Через свою універсальність Пенне рігате є відмінним рішенням в різних ситуаціях, навіть найнесподіваніших: починаючи від вечері з друзями, організованого в останню хвилину, до святкового обіду з усією родиною.
Великий діаметр і ребристість Пенне рігате дозволяє їм повністю просочитися соусом! Спробуйте пенне з м'ясними і овочевими соусами з шматочками м'яса і овочів. Ця паста розкриє свій смак і з томатним соусом, і в поєднанні з вишуканим молочним соусом. Пенне рігате чудово підходить для запікання, наприклад, для «Паста аль форно».
ПРО ПРОДУКТ
коротка паста
З високоякісної пшениці твердих сортів
Готується 10 хвилин
Упаковка класична синя 1000 г
ПЕРЕВАГИ ПРОДУКТУ
Відмінне джерело енергії
Низький глікемічний індекс: ви довше залишаєтеся ситими
Продукт багатий залізом і вітамінами групи В
Порада кухаря:
Сіль робить смак пасти насиченим, але уникайте додавання масла - через нього соус стече з пасти.