Макарони Barilla Fusilli родом з північної Італії. Назва походить від слова "fuso", з італійського "веретено", за допомогою якого пряли шерсть. За формою Фузилли нагадують трьох скріплення разом і закручені по спіралі лопаті, таким чином, щоб вони прекрасно утримували будь соус.
Форма
З Фузилли неможливо помилитися: вони поєднуються як з густими і складними в приготуванні соусами, так і з найпростішими. З ними легко експериментувати - результат завжди буде приголомшливим.
Застосування
Фузилли найкраще підходять до соусів на основі м'яса або сиру Рікотта, проте також прекрасно розкривають свою індивідуальність у свіжості салатів: дрібно нарізані овочі, спеції, тунець ковзають по їх вигинів у супроводі бархатистого оливкової олії Extra Vergine. Якщо Ви шукаєте простий рецепт, який можна легко і швидко урізноманітнити, то Barilla пропонує Вам приготувати Фузилли з класичним томатним соусом, додавши в нього прянощі за смаком. Якщо ж Ви хочете щось вишукане, подайте їх зі спаржею і прошутто: відваріть "аль денте" Фузилли і спаржу, з'єднайте всі разом з прошутто - успіх гарантовано.
Харчова цінність:
У 100 р продукту міститься:
білки - 12,1 м,
вуглеводи - 72,0 г., у тому числі цукру - 2,6 м
жири - 1,5 г., в тому числі насичені - 0,4 м