Традиційна для центральної Італії форма пасти веде своє походження з Риму. Букатіньте є ідеальним варіантом довгої пасти, до якого чудово підійде будь-який соус.
При цьому букатіні має оптимальну товщину для гармонійного поєднання з густими соусами. Крім використання в класичному рецепті пасти в стилі «Аматрічана», букатіні також відмінно комбінуються з соусами на основі томатів, овочів та сиру.
Класичний рецепт з букатіні - це паста з соусом «Аматрічана». Нарізані томати, бекон і щіпка перцю в поєднанні з букатіні перетворюються на смачне і просте блюдо. Якщо ви хочете додати до цього ароматного страви трохи фантазії, ми рекомендуємо нарізати невеликими шматочками чорні і зелені оливки. До букатіні Barilla можна так само додати яйце або сир - щільна структура пасти дозволяє експериментувати. І чому б не спробувати поєднати букатіні з ріпою, обсмажений з часником?
ПРО ПРОДУКТ
- Довга паста
- З високоякісної пшениці твердих сортів
- Готується 8 хвилин
- Вага 500 г
ПЕРЕВАГИ ПРОДУКТУ
- Відмінне джерело енергії
- Низький глікемічний індекс: ви довше залишаєтеся ситими
- Продукт багатий залізом і вітамінами групи В
Порада кухаря
Сіль робить смак паста насичена, але уникайте додавання масла - через нього соус стече з пастою.