• Шпек Segata speck 1 кг

Шпек Segata speck 1 кг

Код товару: U86091
  • Виробник: Segata
  • Наявність: В наявності
  • 492грн

Традиційно Шпек готують у Верхньому Тіролі, на італійсько-австрійському кордоні. На вигляд продукт непримітний: плоский, довгастої форми, коричневого кольору (результат копчення). У розрізі Шпек має дуже апетитний вигляд: тонка смужка сала, а над нею - червоне м'ясо з "сіточкою" жиру.

Має тонший і гармонійніший аромат, ніж копченості з півночі Європи, і водночас виразніший, ніж продукти з середземноморських областей. Шпек - сирокопчений продукт із невисоким вмістом жиру і солі. Кількість солі в ньому не перевищує 2%.

Перед подачею на стіл приблизно на 1 годину залиште Шпек при кімнатній температурі.

Готують Шпек із задньої свинячої ніжки. Кістки видаляють, м'ясо нарізають шматочками, просалюють, натирають меленим ялівцем, додають трохи часнику, чорного та гострого перцю і відправляють у коптильню. Коптять Шпек холодним способом (температура диму не більш як 20°С), потім щонайменше на півроку відправляють дозрівати в добре провітрювану комору. Готовий Шпек маркують гарячим клеймом.

М'ясна продукція
ГлютенБез глютену
Країна виробникІталія
ЛактозаБез лактози
Вага1 кг
Упаковкавакуумний пакет
ВидШпек

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано      Добре
Переглянуті товари
Шпек Segata speck 1 кг
U86091

Шпек Segata speck 1 кг

Традиційно Шпек готують у Верхньому Тіролі, на італійсько-австрійському кордоні. На вигляд продукт н..
492грн
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі