Салямі Galbani Napule Napoli без глютена 1кг
- Виробник: Galbani
- Наявність: В наявності
- 492грн
Salame Napoli Napule Galbani (Салямі Наполі Галбани) - традиційна неаполітанська ковбаса, характерна для Півдня Італії. Ковбаса неаполітанська, з дрібним рожевим жирком, солодкувата на смак, негостра, з запахом димку. Зазвичай їдять таку ковбасу з італійським хлібом фокачча і білої піцою. Рецепт салямі в Італії передається з покоління в покоління, а сучасні технології допомагають древньому смаком заграти новими фарбами. Виготовляють цю ковбасу з свинячого м'яса з додаванням спецій.
Італійська сыровяленная ковбаса салямі відрізняється особливим аристократизмом. До її складу входять тільки класичні інгредієнти: м'ясний фарш, чорний перець і сіль. Традиційно салямі Наполі їдять з білим хлібом фокачча, а також, вона невід'ємний компонент піци. Ваші рідні будуть дуже раді, якщо до сніданку ви подасте бутерброди з салямі, а нарізка з неї ж прикрасить будь-який святковий стіл. Крім усього іншого – салямі дуже легко засвоюється організмом людини із-за того, що готуватися практично без консервантів.