Свинячі кабаноси це подовжені тонкі ковбаски. Їхньою відмінністю є ретельне тривале копчення на справжніх дровах без застосування хімічних коптильних імітаторів.
До складу продукту входить суміш жирної та пісної свинини. Вся м'ясна суміш солиться, перчиться, до неї додається часник і гвоздика. Останні разом із тривалим копченням виступають як натуральний природний консервант. Завдяки такому рецепту та технології у сухому прохолодному місці ковбаски можуть зберігатися тривалий час без втрати якості. Найкраще вживати їх як закуску до пива. Але доречними вони будуть у поєднанні з гарніром на вибір.
М'ясна продукція | |
Країна виробник | Польща |
Вага | 90 г |
Упаковка | вакуумний пакет |
Вид | ковбаса |