Салямі Italiamo salame piacentino - якість гарантована виробником відомим починаючи з 1996 року, марка DOP відома своєю добротністю ще з п'ятнадцятого століття , салямі народжене в результаті обробки свиней, вирощених в областях Емілія-Романья і Ломбардія. Це тип крупнозернистої салямі, яка після нарізки характеризується живим кольором м'яса і є ароматичним делікатесом, яким можна повною мірою насолоджуватися завдяки його компактності і м'якості.Його виробництво починається з ретельного відбору кращих шматків м'яса і процентного вмісту жиру, отриманого з певних частин, включаючи сало або частину горла, які подрібнюються разом з допомогою форми з великими отворами. Отриману суміш приправляють за традиційним рецептом, додаючи точну кількість спецій, солі, а також маринад на основі вина і часнику. Після того, як ковбаса приготовлена і перев'язана з використанням натуральної свинячий оболонки, проводиться фаза сушіння, яка повинна тривати один тиждень, а потім закінчуватися процесом старіння, який має мінімальну тривалість 45 днів.
М'ясна продукція | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 1 кг |
Упаковка | вакуумний пакет |
Вид | ковбаса |