Салями Subirats Salchichon Extra - іспанська смакота, яка припаде до смаку найвимогливішим гурманам. Цей вид сирокопченої ковбаси дуже популярний в Іспанії, тому що має дивовижний смак та аромат, які не залишать байдужими жодного дегустатора. Subirats Salchichon Extra є якісним продуктом, преміум класу. До складу салямі Subirats Salchichon Extra входять добірні інгредієнти – свіже свиняче м'ясо, сало та спеції, серед яких обов'язково є сіль, перець, мускатний горіх, трохи коріандру та гвоздики. Завдяки такому міксу спецій фарш добре проникає їх ароматом, і в результаті ковбаса виходить досить смачна, ароматна і дуже пряна. Насичений червоний колір м'яса розбавляють білі вкраплення сала. Дрібні шматочки сала роблять ковбасу Subirats Salchichon Extra м'якшою та жирнішою. Салями Subirats Salchichon Extra виробляється в умовах суворого дотримання температурного режиму та рівня вологості.