• Прошутто Salumi del Castello Stagionato disossato без шкіри 1кг

Прошутто Salumi del Castello Stagionato disossato без шкіри 1кг

Код товару: U85176
  • Виробник: Salumi
  • Наявність: В наявності
  • 435грн

Прошутто del Castello Stagionato disossato без шкіри – це одна з різновидів в'яленого бекону, витримана сиров'ялена шинка (цілісний шматок) зі свинячого стегенця, натерта сіллю і підсушена особливим способом:

  • піддається сухому засолюванню;
  • величиться не менше 9 місяців;
  • миється від зайвої солі, обтирається;
  • поміщається у просторе та добре провітрюване приміщення з вікнами;
  • відбивається дерев'яними молотками.

Якщо іспанці не обходяться без хамона, то італійців важко уявити без прошутто – делікатесу італійської кухні. Prosciutto del Castello Stagionato disossato - італійська шинка з добірного свинячого стегенця, в'ялена не менше 9 місяців, тому м'ясо має особливу текстуру та смак. На відміну від хамона, прошутто витримується не більше року, тому воно більш соковите та м'яке.

Прошутто стане ідеальним доповненням до червоного вина, також сиров'ялена шинка підійде у закусках, пастах, салатах та інших стравах. Щоб отримати максимальну насолоду, рекомендується нарізати м'ясо тонкими скибочками.

Увага! Товар реалізується цілісними шматками у герметичній упаковці вагою 600г-1,5 кг. Ціна вказана на 1 кг.

М'ясна продукція
Країна виробникІталія
Вага1 кг
Упаковкавакуумний пакет
Видшинка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано      Добре
Переглянуті товари
Прошутто Salumi del Castello Stagionato disossato без шкіри 1кг
U85176

Прошутто Salumi del Castello Stagionato disossato без шкіри 1кг

Прошутто del Castello Stagionato disossato без шкіри – це одна з різновидів в'яленого бекону, витрим..
435грн
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі