Прошутто котто , або «варена шинка», має яскраво-рожевий колір і світліший смак, ніж його двоюрідний брат крудо. Це прошутто повільно готується при контрольованій температурі, а потім нарізається ніжними, вологими скибочками. Іноді прошутто котто приправляють або розсолюють травами, спеціями та навіть трюфелями для додаткового смаку. Насправді шинка, ароматна і приємна на запах і виділяє ніжні пряні нотки, які роблять аромат цього в’яленого м’яса стійким і приємним. Це в'ялене м'ясо цінують кухарі всього світу: завдяки ніжному смаку воно використовується в багатьох рецептах, наприклад, м'ясних рулетах, щоб збагатити страви та зробити їх смачними, не перекриваючи інші смаки.
М'ясна продукція | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 1 кг |
Упаковка | вакуумний пакет |
Вид | шинка |