Смачні Італійські нарізки Prosciutto crudo
Прошутто (італ. Prosciutto в перекладі означає окіст) - італійська шинка, зроблена з окосту, натерта сіллю. Найвідоміша різновид прошутто - пармська шинка не містить ніяких інших інгредієнтів, крім морської солі. В інших регіонах Італії використовують різні спеції (перець, часник і т. Д.). Нарізка прошутто має особливий неповторний смак і аромат. Подається як закуска або м'ясна основа для сендвічів. Також використовується як начинка для піци. Рекомендується нарізати тонкими скибочками. Блідо-рожеві, трохи блискучі тонкі скибочки прошутто додають в блюда в кінці готування, а найчастіше нарізають дуже тонкими скибочками і подають на стіл з динею або інжиром, або приправляють супи і юшки невеликою кількістю прошутто.
Інгредієнти:
- Білки - 22,6 г
- Жири - 20,9 г
- Вуглеводи - 0 г
- Вітамін PP (Ніаціновий еквівалент) (PP) - 3,2 мг
- Мінеральні речовини:
- Йод (I) - 5,8 мкг
- Залізо (Fe) - 2,2 мг
- Фосфор (P) - 246 мг
- Калій (K) - 421 мг
- Натрій (Na) - 1230 мг
- Магній (Mg) - 33 мг
- Кальцій (Ca) - 13 мг
- Калорійність - 278,5 ккал