Мясна консерва Buon Pascolo з яловичини 70г
- Виробник: Buon Pascolo
- Наявність: В наявності
- 39грн
Добірна нежирна телятина (жирність лише 1.5%) Buon Pascolo Carne in Gelatina трохи схожа на заливне. Ці консерви дуже популярні у Італії. М'ясо у желе виробляють під різними марками. В Італії телятину в желе додають у різні страви – печеня, суп, макарони, салати або їдять як закуску. Телятина в желе - готовий продукт, тому додавайте її вже готові страви або за 5 хвилин до готовності.
Яловичина Buon Pascolo проводиться популярною не тільки у себе на батьківщині, але і в багатьох європейських країнах. Заснована торгова марка моменту в Априлии в Італії в 1923 році. Як і на початку свого розвитку, так і на сьогоднішній день бренд спеціалізується на створенні високоякісної продукції, створеної на основі яловичини і курятини. Buon Pascolo давно є визнаним лідером у своєму сегменті на ринку Італії. Вся продукція компанії виробляються згідно із затвердженими технологіями, кожен етап створення консервів піддається ретельному і суворому контролю. Понад 90 років торгова марка Buon Pascolo створює поживне, смачне консервоване м'ясо, яке містить мінімальну кількість жиру.