Паштет террін по-селянськи зі свининою 180 г
Код товару: U23506
- Виробник: Stephan
- Наявність: Продано
- 78грн
Террін (terrine) - паштет з досить грубою структурою з рубленого м'яса, який готують, запікаючи в духовці. Ця страва родом з Турени (регіон долини річки Луари), а його назва походить від однойменної глибокої глиняній миски з кришкою і ручками, в якій раніше готували і зберігали м'ясо і рибу, а пізніше стали запікати паштет. Як доповнення до Террін зазвичай служать мариновані корнішони і цибульний конфітюр. Terrin de Campagne по-селянськи приготований з добірної свинини, свинячої печінки, бекону, пшеничного борошна, цибулі, яйця, солі та спецій.
М'ясна продукція | |
Країна виробник | Франція |
Вага | 180 г |
Упаковка | Скляна банка |
Вид | паштет |