Мірадор Мехіко- це мексиканська розчинна ліофілізована кава.Кава з цього регіону добре відома у всьому світі. Ліофілізовану каву отримують методом заморозки і сублімування. Переваги такої кави - відсутність впливу високих температур на продукт, що дозволяє отримувати розчинну каву без втрати її структурної цілісності і біологічної активності.Ліофілізована кава при зволоженні відновлює свої початкові властивості свежомеленої кави. Більш сучасним способом є ліофілізація. Ця технологія була винайдена близько 40 років тому. При цьому кавовий екстракт заморожують до - 50 ° С і потім виділяють з нього воду в спеціальній вакуумній камері. Процес ліофілізації дозволяє зберегти максимум смаку та аромату, як у меленої кави. Кава відразу виходить гранульованою, з більш світлими і гладкими гранулами, ніж при атомізації.
Кава | |
Вага | 100 г |
Країна виробник | Польща |
Смак кави | Кислинка |
Смакові ноти кави | Горіх |