Італійська обжарка
На території Італії, немає кавових плантацій, тому закупівля сирих зерен здійснюється там, де його вирощують. Але тут знаходяться виробництва, де їх обсмажують кращим способом. І, щоб виконати правильно цю роботу, будуть потрібні майстерні навички.
Коли ефірні масла виганяються зсередини на поверхню зерен, просочуючи їх, не можна допустити випаровування цих масел. При цьому обсмажування має бути рівномірним.
Мелена кава "Беларум Традиційний" через присутність у ньому Арабіки, має темно-коричневий колір і підвищений аромат. Також присутність робусти доповнює його гіркотою і надає смак шоколаду. За брикет у вакуумній упаковці 500 грам всього вісімдесят і сім гривень.
Для любителів напою більш насиченого і гіркого - обсмажування темніше. У будь-якому випадку якість обжарювання можна визначити, розтерши трохи суміші на долоньці руки. Після цього відчувається маслянистість і міцний запах кави.
Моду і бізнес - змогли зробити італійці з цим продуктом. Ця країна дозволила йому стати стилем життя.
Традиційний каву готують в турці. Це напій для гурманів. Маленька кавова чашка, наповнена цим пахучим напоєм, після пробудження, дасть заряд бадьорості на цілий день.
Склад: 80% Арабіка, 20% Робуста.
Упаковка: вакуумний брикет з багатошарової фольги.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 200C і відносній вологості не більше 75% уникаючи близькості сильних запахів.
Після відкриття пачки кави рекомендується зберігати в герметичній посуді.