Мигдаль Alesto Smokey BBQ
Відбірний, дуже корисний та смачний мигладь Alesto Smokey BBQ до Вашого столу. Він стане чудовим перекусом або доповненням до Ваших страв, додаючи їм нотку пікантності. А фасовання в жестяну банку по 150 г робить його надзвичайно зручними для зберігання. Особливе місце займає мигдаль в китайській і індонезійській кухні, в якій горіхи, мигдаль і цитруси додаються до великого числа страв, особливо до рису, смаженої птиці, різних видів м'яса тощо.
Насіння мигдалю використовують в їжу свіжими, підсмаженими, підсоленими, а також як прянощі при приготуванні різних виробів з тіста, солодощів, шоколаду, лікерів, надаючи їм тонкого смаку. Смажений солоний мигдаль добре доповнює напої. Шкаралупу мигдалевих кісточок вживають для ароматизації і поліпшення кольору бренді, лікерів, вин, з неї роблять активоване вугілля. Також з мигдалю готують рослинний молочний напій орчата.