Черговий шедевр ласощів від Алесто. Порадуйте себе смачним волоським горіхом.
Так виходить, що наш організм найкраще засвоює найпростішу їжу. Плоди рослин корисніше всього вживати в сирому, незмінному вигляді, ніж після кількох етапів кулінарної обробки. Даний постулат справедливий і щодо горіхів – цінних плодів з майже ідеальним біохімічним складом. У горіхах міститься велика кількість білка, корисних жирів, клітковини, антиоксидантів, рослинних стеролів, а також ряд вітамінів, вітаміноподібних речовин і мінералів.
Корисними властивостями володіють лісові горіхи, кешью, фісташки, кедрові горіхи, горіхи макадамія, але справжнім королем серед всіх горіхів є грецький. Так, чверть чашки очищених волоських горіхів містить добову дозу незамінних рослинних жирів, а також необхідну кількість міді, марганцю, молібдену і вітаміну біотину. Лікарі настійно рекомендують ввести в свій раціон цей чудовий продукт. Так ви збагатите свій організм безліччю необхідних біологічно активних речовин і зміцните свій організм.