Piacelli – концентровані соки, відомі у Італії, а й її межами. Продукція фірми представлена трьома видами соків цитрусових, які використовуються в кулінарії або в кондитерській справі. Їх не можна пити, як прості свіжі соки або промислові напої. Концентрат уявляє собою речовину, в якій вміст цитрусових вище, ніж у звичайному соку, що отримується з плодів. Тому якщо випити Piacelli у чистому вигляді, він може нашкодити організму.
Навіщо застосовуються соки Piacelli?
Концентрати заміняють велику кількість свіжих фруктів, яких може не опинитися під рукою в потрібний момент. фрукти, що швидко псуються, складно зберігати в будинку в достатку - ніколи не знаєш, коли пригодиться в рецепті сік апельсина або лимона. У разі концентрат – ідеальне рішення.
Сік Piacelli буде корисним на виробництві, де потрібно додавати невеликі ноти цитрусових. Наприклад, на просочення до бісквітних тортик або кремів на основі вершків.
Широко використовується продукція Piacelli у маринадах для м'яса та риби, соусах та салатах.
Деякі люблять додавати кілька крапель екстракту в чай, надаючи апельсиновий смак напою.
Асортимент соків Piacelli представлений трьома варіантами:
- лимонний сік – концентрат із добірних сицилійських лимонів, що набув широкого поширення в кулінарії;
- сік лайма – концентрована речовина, що надає кислий смак та свіжий аромат стравам;
- апельсиновий сік - концентрат, що використовується в маринадах та кондитерській справі.
У магазині «Pesto-Italy» можна придбати концентровані соки Piacelli, офіційно привезені з Австрії. Продається сік у яскравих упаковках об'ємом 200 мл, за кольором схожий на плід, з якого він виготовлений.