- 12.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 6 порцій
- Сіль морська за смаком
- Часник 3 зубка
- Базилік 1
- Олія оливкова 9 столових ложок
- Помідори черрі 500 г.
- Багет французький часниковий 1 штука
- Перець чорний мелений за смаком
- Томати у власному соку 2 за смаком
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Цілі помідори черрі наколоти ножем, 1 зубчик часнику дрібно порізати. Відокремити листя базиліка від стебел. Третина стебел дрібно порізати і змішати з помідорами і часником. Збризнути невеликою кількістю оливкової олії, викласти на деко і готувати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
- У велику каструлю влити 1-2 столових ложок оливкової олії, додати 2 зубчики подрібненого часнику і дрібно порізані стебла базиліка. Перемішати і готувати на повільному вогні близько хвилини.
- Додати томати разом з соком. Потрібно, щоб обсяг обох банок склав 1600 р. Одну з звільнилися банок (обсяг - 800 р.) наповнити водою і вилити в каструлю. Помідори розім'яти виделкою, довести до кипіння і варити на повільному вогні 15 хвилин.
- Часниковий багет поламати на невеликі шматочки, кинути в каструлю і перемішати. Додати сіль і перець за смаком, а також листя базиліка.
- Деко з помідорами черрі вийняти з духовки. Помідори і весь сік, який утворився за цей час, додати в каструлю. Ретельно перемішати.
- Зняти каструлю з вогню, додати в суп 6-7 ложок оливково масла і перемішати. Розлити суп по тарілках.
