- 12.06.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль морська за смаком
- Часник 2 зубка
- Баклажани 6 штук
- Олія оливкова стакан
- Помідори черрі 1 стакан
- Каперси 2 столові ложки
- Цибуля зелена 2 штуки
- Оцет бальзамічний 2 столові ложки
- Перець чорний мелений за смаком
- Петрушка рубана 3 столові ложки
Інструкція
- Розігрійте гриль або мангал.
- Нарізати баклажан на тонкі кухлі і змастіть оливковою олією. Викладіть на гриль і знову змастіть маслом. Смажте приблизно по 2 хвилини з кожного боку до м'якості і рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку і поломайте на невеликі шматочки. Перекладіть в сервірувальний посуд.
- Зверху викладіть розрізані навпіл черрі, дрібно нарізану зелену цибулю, каперси, подрібнений часник і петрушку.
- Змішайте оливкова олія з бальзамічним оцтом і збризніть салат. Посоліть і поперчіть. Акуратно перемішайте, не поламавши баклажани. Подавайте теплим або кімнатної температури.
