- 12.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цибуля ріпчаста 2 головки
- Яйце куряче 2 штуки
- Сіль за смаком
- Молоко 100 мілілітрів
- Лавровий лист 2 штуки
- Яловичина 250 г.
- Свинина 500 г.
- Зелень 1
- Горіхи кедрові 2 столові ложки
- Вино біле сухе 30 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Йогурт натуральний 200 г.
- Хліб білий 3 за смаком
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- З хліба зрізати кірки і замочити в молоці.
- Пропустити через м'ясорубку м'ясо і хліб. Приправити сіллю, перцем і сформувати котлети.
- Викласти в каструлю, змащену маслом, цибулю, нарізану кільцями, зверху м'ясо. Приправити сіллю, перцем і лавровим листом. Готувати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
- Збити яйця з йогуртом, додати вино. Залити соусом котлети і готувати ще 15 хвилин.
- Готові котлети посипати рубаною зеленню.
