- 11.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Петрушка 1
- Часник 2 зубка
- Олія оливкова 50 мілілітрів
- Цукіні 3 штуки
- Оцет бальзамічний 2 столові ложки
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир твердий 100 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Цукіні очистити, нарізати тонкими пластинами і обсмажити на оливковій олії.
- Часник порубати і підігріти на оливковій олії, а потім додати до цукіні. Збризнути бальзамічним оцтом.
- Твердий сир натерти на крупній тертці. З'єднати з цукіні.
- Порубати зелень петрушки і посипати салат.
