- 10.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукрова пудра з ваніліном 3 столові ложки
- Жовток яєчний 1 штука
- Желатин 5 г.
- Вершки 33%-ві 200 мілілітрів
Інструкція Приготування ≈ 120 хвилин
- Желатин залити водою, дати набрякнути.
- Вершки і цукрову пудру в невеликій каструльці довести до кипіння (не кип'ятити), постійно помішуючи, щоб пудра розчинилася.
- Окремо змішати жовток і набряклий желатин, вмішати їх в вершки, не доводячи до кипіння.
- Процідити і розлити по креманках або келихах половину готової суміші. Поставити в морозилку на 10 хвилин. Залишилася суміш залишити в теплі.
- Дістати келихи з морозилки, викласти на застигле десерт тонким шаром варення, залити залишився сумішшю і поставити в холодильник на 1 годину.
- При подачі прикрасити варенням або ягодами.
