- 10.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль за смаком
- Часник 2 зубка
- Помідори 1 кілограм
- Перець болгарський штука
- Перець чилі штука
- Олія оливкова 5 столових ложок
- Листя базиліка за смаком
- Бульйон овочевий 250 мілілітрів
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Свіжі помідори опустити в киплячу воду на 1-2 секунди. Очистити від шкірки, видалити плодоніжку.
- За допомогою блендера пробити помідори до однорідної консистенції з оливковою олією, сіллю, дрібно нарізаним перцем чилі, часником і листям базиліка.
- В отриману суміш влити овочевий бульйон і збивати блендером протягом 3-4 хв.
- Готову суміш перелити в тарілку і розігріти в МІКРОХВИЛЬОВІЙ печі протягом 1 хвилини.
- Болгарський перець нарізати кубиками і обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.
- Нарізати кубиками помідор, змішати з перцем і додати в суп.
- Збризнути вийшло блюдо оливковою олією і прикрасити гілочкою базиліка.
- Подавати з грінками. Суп можна подавати, як гаряче, так і холодне, за бажанням.
