- 09.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль за смаком
- Сік лимонний 1 чайна ложка
- Олія оливкова 1 столова ложока
- Сир моцарелла 125 г.
- Перець рожевий за смаком
- Печериці консервовані 1 за смаком
- Помідори черрі червоні 3 штуки
Інструкція
- Помідори розрізати навпіл , викласти на промаслений папір і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.
- Моцарелу порізати кубиками. З печериць злити розсіл і додати до моцареллі.
- Оливкова олія змішати з сіллю і лимонним соком.
- Дістати помідори з духовки і остудити. Акуратно зняти з паперу і додати до грибів і сиру, намагаючись не перетворити салат в кашу.
- Прикрасити салат горошинами рожевого перцю.
