• Салат з печериць з моцарелою

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль за смаком
  • Сік лимонний 1 чайна ложка
  • Олія оливкова 1 столова ложока
  • Сир моцарелла 125 г.
  • Перець рожевий за смаком
  • Печериці консервовані 1 за смаком
  • Помідори черрі червоні 3 штуки

Інструкція

  1. Помідори розрізати навпіл , викласти на промаслений папір і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.
  2. Моцарелу порізати кубиками. З печериць злити розсіл і додати до моцареллі.
  3. Оливкова олія змішати з сіллю і лимонним соком.
  4. Дістати помідори з духовки і остудити. Акуратно зняти з паперу і додати до грибів і сиру, намагаючись не перетворити салат в кашу.
  5. Прикрасити салат горошинами рожевого перцю.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі