- 09.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль за смаком
- Часник 1 зубок
- Помідори конкасе 50 г.
- Перець чилі штука
- Олія оливкова 15 г.
- Креветки королівські 5 штук
- Куркума за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Петрушка рубана за смаком
- Бульйон рибний 150 г.
- Мідії в мушлях 80 г.
- Морські гребінці 2 штуки
- Філе тиляпії 2 штуки
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Мідії покладіть в каструлю з розігрітим оливковою олією.
- Креветки, гребінці і філе тиляпії посоліть, поперчіть і додайте до мідій. Обсмажте з 2-х сторін протягом 1-2 хвилин.
- Додайте в каструлю подрібнений часник, дрібно нарізаний перчик чилі, помідори конкасе, куркуму, рибний бульйон. Накрийте кришкою і проварити 3-4 хвилини.
- Посипте блюдо дрібно нарізаною петрушкою.
