- 09.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль за смаком
- Маслини 40 г.
- Базилік 3 г.
- Олія оливкова 15 мілілітрів
- Креветки королівські 5 штук
- Паста феттучині 170 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Бульйон рибний 100 мілілітрів
- Морські гребінці 2 штуки
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Половину базиліка наріжте соломкою.
- Морські гребінці і креветки посоліть, поперчіть і викладіть на сковорідку з розігрітим оливковою олією. Обсмажте в теч. 1-2 хвилин.
- Додайте в сковороду рибний бульйон, відварену пасту і порізані навпіл маслини. Прогрійте ще 2-3 хвилини.
- На завершення додайте дрібно нарізаний базилік, перемішайте і зніміть сковороду з плити.
- Прикрасьте блюдо гілочкою базиліка.
