- 08.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 6 порцій
- Вода 600 мілілітрів
- Масло вершкове 150 г.
- Петрушка 1 стебло
- Часник 1 зубок
- Молоко 400 мілілітрів
- Сир 200 г.
- Борошно кукурудзяне 350 г.
- Хліб білий черствий 1 шматок
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Довести до кипіння воду, змішану з молоком, трохи посолити (обережно, так як сири теж солоні), додати черствий хліб.
- Всипати кукурудзяну муку і готувати на повільному вогні 10-15 хвилин, постійно помішуючи віночком.
- Додавати невеликими порціями терті італійські сири (за смаком), весь час ретельно перемішуючи до повного розчинення сиру.
- На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити роздавлений зубчик часнику. Вилити масло в поленту. Прикрасити страву подрібненою петрушкою. Для поленти ідеально підходять такі сири як горгонзола і эдамер.
