- 05.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 6 порцій
- Сіль за смаком
- Часник 1 зубок
- Помідори 5 штук
- Базилік зелений 1
- Олія оливкова за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Оцет винний білий за смаком
- Чіабатта 1 штука
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Хліб нарізати скибочками завтовшки 1 см і обсмажити на грилі (або сковороді гриль) з обох сторін. Потім кожен шматок натерти часником і полити оливковою олією, посипати сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
- Стиглі помідори помити, видалити держак, розрізати і видалити насіння. Листя зеленого базиліка подрібнити. Скласти помідори в миску і посипати їх базиліком, посолити, поперчити, додати масло і оцет. Перемішати (можна також злегка роздавити помідори виделкою). Викласти начинку на шматочки чіабатти.
