- 05.06.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Цукор 2 столові ложки
- Цукор ванільний 1 чайна ложка
- Молоко 50 мілілітрів
- Вершки 35%-ві 200 мілілітрів
- Желатин 3 столові ложки
Інструкція Приготування ≈ 120 хвилин
- Вершки, молоко, цукор, ванільний цукор змішати і поставити на вогонь. Помішуючи, довести до кипіння, так щоб весь цукор розчинився.
- Желатин розвести холодною водою, дати набрякнути пару хвилин.
- Вершки зняти з вогню і поступово додати желатин, розмішуючи до повного розчинення.
- Процідити через сито, розлити по формах і поставити в холодильник мінімум на 2 години до повного застигання.
- При бажанні можна полити будь-яким солодким соусом або варенням.
