- 04.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 10 порцій
- Часник 2 зубка
- Майонез легкий стакан
- Кайенский перець за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан тертий 2 стакани
- Сіль велика за смаком
- Цедра лимонна терта 2 чайні ложки
- Серцевини артишоків консервовані 800 г.
ІнструкціяПриготування ≈ 30 хвилин
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- У блендері змішайте всі інгредієнти, залишивши 1 столову ложку пармезану, посоліть і поперчіть. Подрібніть до стану пюре.
- Перекладіть масу в 1 або 2 формочки і посипте пармезаном.
- Відправте в розігріту духовку на 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
